Over WIT Wedding

Het doel van witwedding.nl is om bijzondere en creatieve bedrijven in de trouwwereld in de spotlights te zetten en op een makkelijke manier te koppelen aan de doelgroep van WIT Wedding. Dit doen we door geselecteerde trouwbedrijven aan te bieden via categorieën, een maandelijks inspirerend online magazine en workshops te organiseren. Daarnaast heeft WIT Wedding ook de WIT Wedding Club. Hier krijgen bride to be’s allemaal leuke cadeautjes op weg naar hun huwelijk. Lezeressen van WIT Wedding zijn slim, humoristisch en altijd op zoek naar originele ideeën.

De vrouwen achter WIT Wedding zijn

Francisca Kramer (43)
Francisca is ondernemer en journalist en schreef recent voor magazines als Flow, Elegance en Volkskrant Magazine en vroeger ook voor Opzij, Elle en Marie-Claire. Ze was mede-eigenaar van HenK Communicatie en zette in 2006 het magazine WIT Wedding op waarvoor ze graag nieuwe dingen verzint, zoals de WIT Wedding Club en nu de nieuwe website. Sinds dit jaar schuift ze ook aan in de collegebanken van de UvA voor een studie psychologie. Daarnaast is ze betrokken bij Differend, een nieuwe site over afscheid, en doet ze al jarenlang verwoede pogingen tot het schrijven van een boek. Haar grootste hobby: honeymoons testen. Francisca is happy moeder van Ties (11) en Puck (8).

Willemijn van Hardeveld (28)
Willemijn is het creatieve brein achter WIT Wedding. Na haar studie aan Artemis in Amsterdam werd ze art-director bij het magazine WIT Wedding. Willemijn gaf de website van WIT Wedding vorm en ontwierp de site van de WIT Wedding Club. Ook zette ze One Day Shopp op, dat sieraden en accessoires maakt van gerecyled plastic. Samen met Lieske Veraart leidt ze de stylingworkshop van WIT Wedding.
Haar grootste hobby is achter Saar aanrennen, haar eenjarige dochter, zo vaak mogelijke skiën, koffie drinken met vriendinnen in Haarlem en het spotten van de nieuwste trends.