Kasteeltje in Zeeland – Slot Moermond

Een van de populairste trouwlocaties van Zeeland is Slot Moermond. Dit dertiende-eeuwse kasteeltje is prachtig gelegen in een natuurgebied en omzoomd door een echte slotgracht. Wij zeggen: een prachtige plek voor wie droomt van een prinsessenhuwelijk, vooral nu het interieur onlangs geheel gerenoveerd is in modern-klassieke stijl. Een magische locatie voor een winterwedding, maar trouw je in de zomer, dan kan dat ook in de grote tuin. Er zijn er verschillende slotkamers voor ceremonie, borrel en feest. Het mooie is, op een paar minuten lopen van het slot ligt het landgoedhotel met comfortabele kamers voor jullie en je gasten en de volgende ochtend een heerlijk ontbijt in de orangerie.
Qua ceremonie en feest is er zo ongeveer alles te verzinnen als het om Slot Moermond gaat. Zoals op de site te lezen staat: sprookjes bestaan niet, maar dromen komen hier wél uit.

prinsessenhuwelijk, kasteel. moermond, renesse, trouwlocatie, locatie

1 reactie op “Kasteeltje in Zeeland – Slot Moermond

  1. Door: Eindeloos Events

    Misschien leuk om te melden dat op 14 juni a.s. bij Slot Moermond het One Day Wedding Event gehouden zal worden. Bruidsparen kunnen dan op zeer actieve wijze proeven hoe het is om hier te trouwen. Wel eerst aanmelden via http://www.trouwenbijfletcher.nl/onedaywedding/

Plaats zelf een reactie: